Culinaire Dienstverlening
De samenwerking met u als klant en tevens opdrachtgever ziet er als volgt uit:
U maakt afspraken met TheChefontheRoad over de invulling van de opdracht en u bent dan opdrachtgever aan TheChefontheRoad die opdrachtnemer is. Deze schriftelijke afspraken worden vastgelegd in een door de belastingdienst goedgekeurde samenwerkingsovereenkomst. Wanneer de opdracht door één van onze freelance (chef-) kok ingevuld gaat worden dan is deze opdrachtnemer van TheChefontheRoad.
Om schijnzelfstandigheid tegen te gaan verlangen wij van onze freelance kok(s) dat hij/zij ook voor andere opdrachtgevers werkt. De freelancer is in te huren voor minimale shiftduur van 6 uur met de mogelijkheid voor een langere periode.
Wij leveren culinaire dienstverlening aan de volgende branches;
- Horeca (Hotel/Restaurant/Brasserie/Lunchroom)
- Instellingskeuken (Ziekenhuis/productie)
- Recreatie (vakantiepark/pretpark/musea)
- Catering
- Bedrijfshoreca
- Woongroepen
- Workshops
- Kok aan huis
De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van verschillende factoren:
- De functie waarin de (chef-) kok nodig is.
- Het niveau van de (chef-) kok.
- Duur van de opdracht.
De tarieven zijn exclusief € 0,31 kilometervergoeding per gereden km en evt. bijkomende parkeerkosten indien deze gemaakt moeten worden.
Wilt u de opdracht annuleren dan laat u dit zo spoedig mogelijk weten. Dit is mogelijk tot 72 uur van de oorspronkelijke aanvangstijd van de
afgesproken opdracht. Voor meer informatie met betrekking tot de annuleringsvoorwaarden kunt u contact met ons opnemen.
TheChefontheRoad factureert wekelijks, mits er andere afspraken zijn overeengekomen tussen beide partijen.
Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.
Heeft u een vraag of wilt u contact dan vragen wij u om het contactformulier in te vullen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar.
Wij doen ons best om u zo spoedig mogelijk antwoord te geven.
“Om hazepeper te maken, moet de kok een haas hebben”