Culinaire Dienstverlening

De samenwerking met u als klant en tevens opdrachtgever ziet er als volgt uit:

U maakt afspraken met TheChefontheRoad over de invulling van de opdracht en u bent dan opdrachtgever aan TheChefontheRoad die opdrachtnemer is. Deze schriftelijke afspraken worden vastgelegd in een door de belastingdienst goedgekeurde samenwerkingsovereenkomst. Wanneer de opdracht door één van onze freelance (chef-) kok ingevuld gaat worden dan is deze opdrachtnemer van TheChefontheRoad.

Om schijnzelfstandigheid tegen te gaan verlangen wij van onze freelance kok(s) dat hij/zij ook voor andere opdrachtgevers werkt. De freelancer is in te huren voor minimale shiftduur van 6 uur met de mogelijkheid voor een langere periode.

Wij leveren culinaire dienstverlening aan de volgende branches;

  • Horeca (Hotel/Restaurant/Brasserie/Lunchroom)
  • Instellingskeuken (Ziekenhuis/productie)
  • Recreatie (vakantiepark/pretpark/musea)
  • Catering
  • Bedrijfshoreca
  • Woongroepen
  • Workshops
  • Kok aan huis

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van verschillende factoren:

  • De functie waarin de (chef-) kok nodig is.
  • Het niveau van de (chef-) kok.
  • Duur van de opdracht.

De tarieven zijn exclusief € 0,31 kilometervergoeding per gereden km en evt. bijkomende parkeerkosten indien deze gemaakt moeten worden.

Wilt u de opdracht annuleren dan laat u dit zo spoedig mogelijk weten. Dit is mogelijk tot 72 uur van de oorspronkelijke aanvangstijd van de
afgesproken opdracht. Voor meer informatie met betrekking tot de annuleringsvoorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

TheChefontheRoad factureert wekelijks, mits er andere afspraken zijn overeengekomen tussen beide partijen. 

Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. 

Heeft u een vraag of wilt u contact dan vragen wij u om het contactformulier in te vullen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar.
Wij doen ons best om u zo spoedig mogelijk antwoord te geven.

“Om hazepeper te maken, moet de kok een haas hebben”